Aerobicenfitnessland
Vooruitgangstraat 89
8310 Brugge
Tel.: 0475/ 532.492
BTW: BE 0520935332
Home Prijzen Uurrooster Groepslessen Fitness Ping Pong Verhuur  
Biografie van Iris Dumarey

 

 

Iris Dumarey,

eigenares en uitbaatster van Aerobic & Fitness Land. Als klein meisje werd Iris kampioen van West-Vlaanderen in keurturnen. Tussen de leeftijd van 6 en 18 jaar deed zij 7 jaar klassiek ballet, 3 jaar jazz dans, 2 jaar keurturnen, 6 jaar judo, 3 jaar karate en daarnaast volgde ze nog 3 jaar muziekschool.

Iris heeft meer dan 20 jaar ervaring in de fitnessbranche en specialiseerde zich eind de jaren 80 in het geven van groepslessen en fitnessbegeleiding. Ze behaalde diverse internationale diploma's in Engeland, Amerika, Duitsland en Nederland.

Na een aantal jaren werkzaam te zijn in een internationale fitness op Tenerife, startte zij haar eigen centrum Aerobic Land in '89. Tussen '92 & '97 verzorgde Iris in haar centrum ook de internationaal erkende curcus uit Engeland. Ze leidde meer dan 200 mensen op in het geven van groepslessen. Veel van haar leerlingen hebben nu een eigen centrum of behoren tot de grote namen in de fitnessindustrie over de hele Benelux.

In '98 bereidde Iris haar centrum uit met een gezellige fitness. De laatste tien jaar legt Iris haar volledig toe op de begeleiding van haar eigen klanten in Aerobic & Fitness Land. Na een persoonlijk gesprek met elke nieuwe klant stelt zij een individueel programma op om de beste en snelste resultaten te bekomen. Alle groepslessen worden eveneens door haar zelf gegeven.

Iris blijft zich ook constant bijschaven en updaten door om de 3 maand op cursus te gaan bij de internationale wereldorganisatie uit Australië "Les Mills Body Training Systems".

In 2009 heeft Iris Dumarey de officiële Zumba® curcus gevolgd en met succes afgerond. Ze heeft zich verder aangesloten bij de federatie voor blijvende bijscholing en kan zo een optimale kwaliteit & opleiding garanderen! Vanaf heden mag Iris Dumarey zich dan ook Official Zumba® Instructor & ZIN Member noemen!

In mei 2011 volgde Iris de officiële partyrobics® workshop in Leuven met succes. Sedert 22 Mei 2011 is Iris een partyrobic®-registered and licensed teacher.

Dus zoek je professionele fitnessbegeleiding of veilige, efficiente en up to date groepslessen, dan zit je zonder twijfel bij het neusje van de zalm bij Aerobic & Fitness Land!

 

 

 
Website wordt beheerd door Gemnu BVBA | 2009 - 2015 by Aerobic & Fitnessland